- Mitmeaastane partnerlus sõlmiti pärast seda, kui James sai omal käel kogeda Kia K900 kõrgklassi tehnoloogiat, V8 jõudu ja maailmatasemel töökvaliteeti ning materjale
- K900 luksuse saadikuna osaleb James tänapäevase ja elegantse sedaani reklaamides ning teeb eksklusiivseid ülesastumisi
- Esimene telereklaam turunduskampaania Fit For A King™ raames tuleb välja selle kuu lõpus, kui 2014/15 korvpallihooaeg läbi saab

Platsil on ta kümnekordne NBA tähtmängija ja kõige populaarsem sportlane USAs , areeniväliselt on ta filantroop, ärimees ja trendimääraja, ning täna lisab LeBron James uhkelt Kia K900 (mõnel turul tuntud kui Quoris) – tootemargi esimese tagaveolise luksussedaani – oma eksootiliste autode kogusse. James võtab äsjaloodud K900 luksuse saadiku rolli mitmeaastases partnerluses ettevõttega Kia Motors America (KMA) pärast seda, kui innukas autokoguja võttis ühendust Kiaga – NBA ametliku autopartneriga –, et saada omal käel kogemust juhtiva sedaaniga, mis on suunatud enesekindlatele, iseseisvatele mõtlejatele, kes otsivad aktiivselt uusi tooteid ja unikaalseid ideid arenevatelt tootemarkidelt.

„Ma sõitsin Kia K900-ga ja olin selle fänn juba enne seda, kui me otsustasime partneriteks saada, seega ootan ma suure põnevusega Kia esimeseks luksuse saadikuks olemist,” ütles LeBron James. „Selle partnerluse puhul on tegemist suurepärase stiili ja jõudluse koosmõjuga. Kia ja K900 püüavad proovile panna tavatarkust ja näidata inimestele, kuidas mõelda teistmoodi, ning ma suudan end sellega seostada. Minu jaoks peab partnerlus olema ehtne ja tõeline seoses sellega, kes ma olen ning see on see, mis teeb just selle siin niivõrd eriliseks.”

Augustis postitas James internetti sõnumi „Veeren ringi oma K900s. Armastan seda autot!” koos piltidega sedaanist, mille AMCI Testing hindas hiljuti vaiksemaks, sujuvamaks ja üleüldiselt paremini sõitvaks kui Audi A8 4.0T, BMW 750i ja Lexus LS460.

„Korvpallifännidena oli meil au näha, et üks tänapäeva kõige mõjuvõimsam sportlane ja trendimääraja pani tähele, et Kias olid puhumas uued tuuled ja et ta soovis üle vaadata meie uut lipulaevast sedaani,” ütles Tim Chaney, KMA turunduskommunikatsiooni asepresident. „Nagu Kia, ei soovi ka LeBron James olla piiratud tavade ega traditsioonidega, ning olles meie K900 luksuse saadik, paneb tema staari mõjuvõim inimesi seadma kahtluse alla kõike, mida nad arvavad end teadvat meie tootemargi kohta.”

Oma rollis ühineb James Kia kõrgklassi saadikute nimekirjaga, kuhu juba kuuluvad NBA tähtmängijast kolleeg Blake Griffin, tennise superstaar Rafael Nadal ja USA naiste lahtiste tennisemeistrivõistluste tšempion Michelle Wie.