- LED valgustitega värske ja uus sisemus ning 19-tollised valuveljed

- Uute mugavus- ja turvalahenduste lai valik

Kia Sorento linnamaastur saab sellel aastal mitmed olulised uuendused. Oluliste muudatuste hulka kuuluvad ümbertehtud kere, tugevdatud ja oma klassi parima kütuseökonoomia ning madalaima emissioonimääraga jõuallikad, parandatud sõidu- ja juhtimisomadused, disainiuuendused, veelgi tõhusamad mugavus- ja ohutusfunktsioonid ning lisaks veel salongi värske ja uudne sisustus.

„Alates Kia Sorento turuletoomisest 2009. aastal on seda mudelit maailmas müüdud enam kui 620 000 tükki. Täna toodetakse sõidukit Koreas ja Ameerika Ühendriikides ja enam kui 130 000 Ameerika klienti aastas muudavad selle juba teisel aastal järjest USA edukaimaks Kia mudeliks,“ kommenteeris Kia tegevasepresident ja rahvusvahelise äridivisjoni tegevjuht Thomas Oh. „Oleme pööranud tõsist tähelepanu autoomanike tagasisidele ja sellest tulenevalt ei ole Sorento uuenduse näol tegemist pelgalt kosmeetilise kohendamise vaid suure hüppega meie kõige populaarseima linnamaasturi arengus.“

Kia disainerid on loonud uued, LED positsioonituledega esituled, uue tagumiste LED kombituledega tagaluugi, vertikaalteljele kinnitatud udutulede ja suurema kerevärvi pinnaga uued põrkerauad (nii esimese kui ka tagumise) ja suurema veljevaliku, mille hulgas on ka suurema diameetriga (19-tollised) valuveljed.

Viie- või seitsmeistmelises kabiinis on varasemast enam pehmeid pindu, uus LCD näidikupaneel, 8-tollise kuvariga uus keskpaneel ja uus konsool, millelt leiame automaatkäigukastiga mudelitel otseliikuvusega nahast alaosaga käigukangi, mis rõhutab sõiduki tavapärasest luksuslikumat iseloomu. Musta või beeži tekstiil- võin nahkkattega sisustust võib valgustada loomuliku valgusega lisavarustusse kuuluva ilma keskse risttalata suurema panoraam-katuseluugi abil, mis on varustatud ajamiga liigutatava kardinaga.

Kia Motors Corporation (www.kia.com) – kvaliteetsete sõidukite valmistaja südames nooreks jäävatele inimestele – asutati 1944. aastal; täna on see ettevõte Korea vanim mootorsõidukite tootja. Kümnes erinevas riigis asuvas 15 tootmis- ja monteerimisvabrikus valmistatakse aastas enam kui 2,5 miljonit Kia sõidukit, mida müüakse ja hooldatakse 172 riiki katva edasimüüjate ja esindajate võrgustiku kaudu. Täna annab Kia ülemaailmselt tööd 47 000 inimesele ja ettevõtte aastatulu ületab 39 miljardit Ameerika dollarit. Ettevõte on Australian Open turniiri suursponsor FIFA World Cup™ katusorganisatsiooni FIFA ametlik autopartner. Kia Motors Corporationi hüüdlause – „Üllatamise jõud“ – esindab ettevõtte ülemaailmset pühendumist tarbijate ootuste ületamisele läbi autotööstuse pideva uuendamise.